Καινούρια Μηχανήματα

Σπαστήρας μπουκαλιών ΒΒ01

Γυάλινα Μπουκάλια

Ο σπαστήρας μπουκαλιών ΒΒ01 είναι ιδανικός για μικρούς χώρους και έχει παραγωγικότητα 500 kg/h

Γρέζια μετάλλου

Η πρέσα 150 είναι το μικρότερο μοντέλο της σειράς με παραγωγικότητα απο 50-100 kg/h.

Αλουμίνιο

Το μηχάνημα Leviathan παράγει 7000-8000 kg/ώρα ενώ, έχει 152 καλούπια που βοηθούν στην δημιουργία μπάρας αλουμινίου.

ΟΤΚΖ - Μέταλλα

Φορητές πρέσες σκραπ μετάλλων και οχημάτων. Χαρακτηρίζονται  απο ταχύτητα και παραγωγικότητα 8-14t/h σκραπ μετάλλων και 15-20 t/h οχημάτων.

Πρέσα 4S

Χαρτί

Η πρέσα 4 S είναι αποδεδειγμένα μια από τις οικονομικότερες πρέσες της αγοράς. Το αποτέλεσμα συμπιεσμένου υλικού κυμαίνεται απο 30 έως 50 κιλά.

Τεμαχιστής LR520

Ξύλο

Απευθύνεται σε μοναδες επεξεργασίας ξύλου με ανάγκες παραγωγής 3m3 την εβδομάδα. Μπορεί να επεξεργαστεί πολλά είδη ξύλου όπως MDF, καπλαμά, νοβοπάν κτλ.

Αρπάγες

Σκραπ μετάλλων

Οι αρπάγες της εταιρίας VTN χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς όπου απαιτείται φορτωεκφόρτωση και έχουν χωρητικότητα απο 130 εως 1.500ltr.

Πρέσα 4S

Ξυλεία

Η σειρά T αποτελείται απο 8 μοντέλα αναδιπλούμενων γερανών μορφής "Ζ". Η προέκταση τους κυμαίνεται απο 6m έως 9,89m.

Γερανοί RS

Σκραπ μετάλλων

Η σειρά γερανών RS απαρτίζεται από 17 μοντέλα με προεκτάσεις που κυμαίνονται απο τα 7,3m έως τα 11,3m και η θέση ανάπαυσης βρίσκεται μέσα στη καρότσα του φορτηγού.

Σταθμός απορρύπανσης

OTKZ

Ο σταθμός απορρύπανσης Combi αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τα διαλυτήρια οχημάτων. Ιδανικό για μονάδες με αυξημένες ανάγκες παραγωγής.

Προ-τεμαχιστές PMG

Καλώδια - Ψυγεία - Ξύλο - Πλαστικό

Προτεμαχιστές υψηλής αποδοτικότητας, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και επιπέδων θορύβου. Η σειρά διατίθεται σε μοντέλα με παραγωγικότητα από 300-3.000 kg/h. 

Καλώδια

Η πρώτη σε πωλήσεις σειρά θρυμματιστών στον κόσμο. Επεξεργάζεται καλώδια χαλκού και αλουμινίου και διατίθεται σε 4 μοντέλα παραγωγικότητας από 50 έως 400kg/h. 

 

Σπαστήρας μηχανής

Μηχανές αυτοκινήτων-Ζάντες-Ηλεκτρικά μοτέρ

Σπαστήρας που εξειδικεύεται στην θραύση μηχανών αυτοκινήτων.

Ψαλίδι κροκόδειλος HSS

Μέταλλα - Αποξηλώσεις κτιρίων

Η σειρά ψαλιδιών HSS Titanium αξιοποιείται στην κοπή σκραπ και στην αποξήλωση βιομηχανικών μονάδων. Απαρτίζεται από 10 μοντέλα με δύναμη κοπής από 262 έως 1.698 τόνους.

Τεμαχιστές LRK

Πλαστικό - Ξύλο

Οι τεμαχιστές της σειράς LRK διατίθενται σε δύο μοντέλα με παραγωγικότητα 800 και 1.100 κιλά ανά ώρα. Αποτελούν ιδανική λύση για το θρυμματισμό πλαστικών για το περιορισμό του όγκου τους.

Σπαστήρας μπουκαλιών ΒΒ03

Γυάλινα μπουκάλια

Ο σπαστήρας μπουκαλιών ΒΒ03 είναι ιδανικός για μικρούς χώρους και έχει παραγωγικότητα 2 t/h

Γρέζια μετάλλου

Η πρέσα 400 είναι το μεσαίο μοντέλο της σειράς με παραγωγικότητα απο 100-400 kg/h.

Αλουμίνιο

Το μηχάνημα Orca παράγει 3000 kg/ώρα ενώ, έχει 94 καλούπια που βοηθούν στην δημιουργία μπάρας αλουμινίου.

Πρέσα μετάλλων RA

Μέταλλα

Οι αυτόματες πρέσες RA αποτελούνται απο 5 μοντέλα τα οποία έχουν παραγωγικότητα απο 0,5-6 τόνους.

Σταθμός απορρύπανσης Compact

OTKZ

Ο σταθμός απορρύπανσης Combi αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τα διαλυτήρια οχημάτων. Ιδανικό για μονάδες με αυξημένες ανάγκες παραγωγής.

Πρέσα 5S-K

Χαρτί - πλαστικά

Το βασικό μοντέλο της πρέσας 5 S-K παραδίδεται με έναν θάλαμο συμπίεσης, όμως μπορεί να επεκταθεί και σε περισσότερους θαλάμους. Το βάρος του συμπιεσμένου υλικού κυμαίνεται απο 40-60kg.

Γερανοί R

Σκραπ μετάλλων

Η σειρά γερανών R αποτελείται από 6 μοντέλα με προεκτάσεις που κυμαίνονται απο τα 6,75m έως τα 9,15m και η θέση ανάπαυσης βρίσκεται μέσα στη καρότσα του φορτηγού. 

Καλώδια

H σειρά WIRE απευθύνεται σε μονάδες ανακύκλωσης καλωδίων χαλκού και αλουμινίου με σημαντικές ανάγκες παραγωγής. Διατίθεται σε δύο μοντέλα με δυνατότητα επεξεργασίας από 350 έως 700 kg/h.

Τεμαχιστές VR

Πλαστικό - Χαρτί - Ξύλο

H σειρά τεμαχιστών VR αποτελείται από έναν άξονα κοπής για το τεμαχισμό υλικών όπως ξύλο, πλαστικό και χαρτί. Η παραγωγικότητα κυμαίνεται από 1.000 έως 10.000 kg/h. 

Σπαστήρας μπουκαλιών ΒΒ04

Γυάλινα μπουκάλια

Ο σπαστήρας μπουκαλιών ΒΒ04 είναι ιδανικός για μικρούς χώρους και έχει παραγωγικότητα 2 t/h

Γρέζια μετάλλου

Η πρέσα 800 είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς με παραγωγικότητα απο 300-800 kg/h.

Μέταλλα

Οι υδραυλικοί μαγνήτες της σειράς HMG-τ αξιοποιούνται στη μεταφορά σιδηρούχων μετάλλων. Διατίθενται σε 5 διαφορετικά μοντέλα ισχύος από 3,5 έως 7 kW.

Αλουμίνιο

Το μηχάνημα Centaur παράγει 1500 kg/ώρα ενώ, έχει 15 καλούπια που βοηθούν στην δημιουργία κόκκων αλουμινίου.

Σκυρόδεμα

Τα ψαλίδια της σειράς HRP  μπορούν να αξιοποηθούν στη θραύση σκυροδέματος. Ιδανικά για εργασίες σε ύψος. Η δύναμη κοπής τους κυμαίνεται από 836 έως 1.508 τόνους.

Τεμαχιστές LRK

Χαρτί-Πλαστικό

Η συγκεκριμένη υδραυλική πρέσα προσφέρει υψηλή απόδοση και την δυνατότητα κάθετης συμπίεσης 8,5 τόνων. 

Γερανοί S

Σκραπ μετάλλων

Η σειρά γερανών S αποτελείται από 5 μοντέλα με προέλκταση από 6,7 έως 11,3m. H θέση ανάπαυσης βρίσκεται μέσα στη καρότσα του φορτηγού και απευθύνονται σε σταθερές εγκαταστάσεις.

ΟΤΚΖ

Ευέλικτος εξοπλισμός για την αποστράγγιση λαδιών.

Καλώδια - Ψυγεία αυτοκινήτου

Η σειρά WIRE PRO απευθύνεται σε μονάδες με εξαιρετικές ανάγκες επεξεργασίας. Διατίθεται σε τρία μοντέλα με ισχύ από 30 έως 100 kW για την επεξεργασία καλωδίων και ψυγείων αυτοκινήτων.

Πρέσα 5025 Bigfoot

Κουτάκια - Γρέζια - Φύλλα αλουμινίου

Πρέσα χαμηλού κόστους Βρετανικής κατασκευής με δυνατότητα συμπίεσης υλικού σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Μέγιστη δύναμη συμπίεσης 80 τόνοι και ισχύ 2x11 kW.

Ψαλίδια Global

Μέρη αυτοκινήτου - Προφιλ αλουμινίου

Τα ψαλίδια της σειράς Global είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά με σκοπό να αντέξουν σε βάθος χρόνου. Η σειρά απαρτιζεται από τρία μοντέλα με δύναμη κοπής από 90-120 τόνους.

Τεμαχιστές S120

Μέταλλα - Συσκευές - Ελαστικά - Χαρτί

Ο τεμαχιστής S120 είναι ιδανικός για τον προ-τεμαχισμό υλικών και, συνήθως, ενσωματώνεται σε γραμμές παραγωγής για την προετοιμασία των υλικών για τον επόμενο τεμαχιστή.

Τεμαχιστές RS

Ελαστικά - Συσκευές - Μέταλλα - Πλαστικό

Οι τεμαχιστές RS30 και RS40 μπορούν να αξιοποιηθούν σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Διαθέτουν 4 άξονες κόπης, λειτουργικό σχεδιασμό, υψηλή παραγωγικότητα και σταθερή απόδοση.

 

Σπαστήρας μπουκαλιών ΒΒ09

Γυάλινα μπουκάλια

Ο σπαστήρας μπουκαλιών ΒΒ09 έχει παραγωγικότητα 500 kg/h ενώ, έχει τη δυνατότητα να γεμίζει πλαστικό κάδο 140 lt με 680 τεμαχισμένα μπουκάλια.

Πρέσα 18S

Χαρτί-Πλαστικό

Το συμπιεσμένο αποτέλεσμα της πρέσας αγγίζει τα 180kg.

Αρπάγες PM

Υλικά κατεδάφισης

Οι αρπάγες PM έχουν την δυνατότητα συγκράτησης διαφορετικών υλικών. Διατίθεται σε 6 μοντέλα όπου το άνοιγμα των δοντιών φτάνει απο 865mm έως 2.940mm.

Γερανοί RT

Σκραπ μετάλλων

Η σειρά γερανών RT απαρτίζεται από 17 μοντέλα αναδιπλούμενων γερανών μορφής “Z” με προεκτάσεις που κυμαίνονται από 7,00m έως 9,69m. 

Πρέσα Hippo 6838

Μέρη αυτοκινήτου - Φύλλα αλουμινίου

Πολύ ισχυρή πρέσα με ικανότητα να συμπιέσει ολόκληρες οικιακές συσκευές όπως πλυντήρια ρούχων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψαλίδι.

Πρέσα 2035

Κουτάκια - Γρέζια - Φύλλα αλουμινίου

Πρέσα χαμηλού κόστους Βρετανικής κατασκευής με δυνατότητα συμπίεσης υλικού σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Μέγιστη δύναμη συμπίεσης 45 τόνοι και ισχύ 7,5 kW.

Πρέσα 60-80S

Χαρτί-Πλαστικό

Με δύναμη συμπίεσης 60t και 80t οι συγκεκριμένες πρέσες μπορούν να δημιουργήσουν τελικό συμπιεσμένο αποτέλεσμα έως και 700kg.

Πρέσα 25-30S

Χαρτί-Πλαστικό

Οι υδραυλικές πρέσες 25 και 30S προσφέρουν υψηλή απόδοση και δυνατότητα κάθετης συμπίεσης 25 ή 30 τόνων.

Κουβάδες - Σπαστήρες FB

Υλικά κατεδάφισης

Η σειρά FB σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της άμεσης και επί τόπου ανακύκλωσης. Διατίθεται σε 4 μοντέλα.

Γερανοί F

Σκραπ μετάλλων

Η σειρά γερανών F απαρτίζεται από 9 μοντέλα αναδιπλούμενων γερανών μορφής “Z” και συνδυάζουν συμπηκνωμένη κατασκευή και μεγάλη προέκταση η οποία κυμαίνεται από 8,18m έως 10,41m.

Πρέσα Terminator

Κουτάκια - Γρέζια - Φύλλα αλουμινίου

Η πρέσα Terminator διατίθεται σε δύο εκδόσεις με χειροκίνητο ή ημι-αυτόματο τρόπο λειτουργίας και είναι ιδανίκη για μονάδες επεξεργασίας σκραπ μετάλλων με σημαντικό όγκο παραγωγής.

Πρέσα 5025SB

Κουτάκια - Γρέζια - Φύλλα αλουμινίου

Πρέσα χαμηλού κόστους Βρετανικής κατασκευής με δυνατότητα συμπίεσης υλικού σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Μέγιστη δύναμη συμπίεσης 50 τόνοι και ισχύ 11 kW.

Τεμαχιστές S120

Σώματα αυτοκίνητων - Eλαστικά - Συσκευές

Το RS 150 είναι ο ισχυρότερος τεμαχιστής της αυστριακής εταιρίας Untha. Διαθέτει 4 άξονες κοπής και είναι σχεδιασμένος ειδικά για δύσκολες εφαρμογές.

Πρέσα οριζόντια 60SLS

Χαρτί-Πλαστικό

Ημίαυτόματη πρέσα με δύναμη συμπίεσης 60t. Παρέχει αποδοτική μείωση του όγκου ανακυκλώσιμου υλικού  στο χώρο της βιομηχανίας και του εμπορίου.

Γερανοί L

Σκραπ μετάλλων

Η σειρά γερανών L απαρτίζεται από 7 μοντέλα αναδιπλούμενων γερανών μορφής “Z” και η προέκταση τους κυμαίνεται από 5,25m έως 7,16m.

OTKZ

Ο σταθμός απορρύπανσης Combi αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τα διαλυτήρια οχημάτων. Ιδανικό για μονάδες με αυξημένες ανάγκες παραγωγής.

Θραυστήρες σκυροδέματος HCP

Σκυρόδεμα

Τα ψαλίδια της σειράς HCP αξιοποιούνται στη θραύση σκυροδέματος. Ιδανικά για εργασίες στο έδαφος. Η δύναμη κοπής τους κυμαίνεται από 611 έως 1.278 τόνους. 

Εξοπλισμός αποστράγγισης αναρτήσεων

Αναρτήσεις αυτοκινήτων

Ο αποστραγγιστής χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των ελαίων από τις αναρτήσεις των αυτοκινήτων από διαλυτήρια οχημάτων κατά τη διαδικασία απορρύπανσης.

OTKZ

Η συγκεκριμένη μπάρα μπορεί να υποστηρίξει με ασφάλεια ακόμη και το μεγαλύτερο όχημα, παρέχοντας δυνατότητα συγκράτησης μέχρι και 5 τόνους.

OTKZ

Αξιοποιείται από διαλυτήρια οχημάτων για την ασφαλή απενεργοποίηση των αερόσακων. Είναι κατάλληλος για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου και τύπο αερόσακου.

Βαρέλια

Κατασκευασμένη για τη συμπίεση βαρελιών διαφόρων μεγεθών και άλλων μεταλλικών δοχείων. Επιτρέπει τη συμπίεση ενός βαρελιού ανά κύκλο λειτουργίας σε περίπου 36 δευτερόλεπτα. 

Μονάδα αφαίρεσης φρέον του κλιματιστικού

ΟΤΚΖ

Το σύστημα απορρόφησης των υγρών του κλιματιστικού αξιοποιείται από διαλυτήρια οχημάτων κατά τη διαδικασία της απορρύπανσης.

Φορητός εξοπλισμός αποστράγγισης καυσίμων

ΟΤΚΖ

Ο εξοπλισμός αποστράγγισης αξιοποιείται από διαλυτήρια οχημάτων για την αποστράγγιση της βενζινης ή του πετρελαίου από το ντεπόζιτο με ασφαλή και γρήγορο τρόπο.

Υδραυλικό ψαλίδι ICU 05 A 30

Καταλύτες - Καλώδια

Τα ψαλίδια αξιοποιούνται από διαλυτήρια οχημάτων για την κοπή και αφαίρεση του καταλύτη. Διατίθενται σε ευρεία γκάμα μοντέλων και διαστάσεων.

Ψαλίδι κροκόδειλος HPS

Δεξαμενές - Μεταλλικές πλάκες

Τα ψαλίδια της σειράς HPS είναι ιδανικά για τη κοπή μεγάλων μεταλλικών επίπεδων επιφανειών. Η σειρά αποτελείται από 2 διαφορετικά μοντέλα με δύναμη κοπής 505 και 725 τόνους αντίστοιχα. 

Εξαερωτής υγρών φρένων

Λάδια φρένων

Ο εξαερωτής αφαιρεί τα υγρά των φρένων από τα οχήματα τέλους κύκλου ζωής αξιοποιώντας την πίεση του αέρα.

Καταλύτες οχημάτων

Καινούργιος σταθμός επεξεργασίας καταλυτών που καταλαμβάνει μικρό χώρο και παρέχει υψηλή παραγωγικότητα

Μηχάνημα επεξεργασίας ACSR καλωδίων

Καλώδια ACSR

Ο αποφλοιωτής Revolve είναι σχεδιασμένος για να αφαιρεί με ευκολία το αλουμίνιο και τον χάλυβα από τα καλώδια ACSR. Ο Revolve συνδυάζει την εξοικονόμηση χρήματος και χρόνου. 

Πλαστικά 

Οι σπαστήρες ΤΥΗ αποτελούνται απο 5 μοντέλα παραγωγικότητας απο 400-3500 kg/h

Πλαστικό-Χαρτί-Ξύλο

Οι σπαστήρες ΤΥI αποτελούνται απο 6 μοντέλα παραγωγικότητας απο 300-1500 kg/h

Πλαστικό-Χαρτί-Ξύλο

Οι σπαστήρες ΤΥΡ αποτελούνται απο 4 μοντέλα παραγωγικότητας απο 200-600 kg/h

Πλαστικό-Χαρτί-Ξύλο

Οι σπαστήρες ΤΥΡ αποτελούνται απο 5 μοντέλα παραγωγικότητας απο 50-250 kg/h

Απορρίμματα - Πλαστικό - Χαρτί - Ξύλο

Οι τεμαχιστές QR αποτελούνται απο 6 μοντέλα με ισχύ απο 30 έως 180 kW.

Ξύλο - Πλαστικό - Χαρτί

Οι τεμαχιστές της σειράς RS 30/40 διατίθενται σε δύο μοντέλα. Η παραγωγικότητα τους κυμαίνεται απο 300 έως 2.000 κιλά

Μέταλλα - ΟΤΚΖ

Τα πρεσοψάλιδα RΧ αποτελούνται απο 5 μοντέλα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Σκραπ Μετάλλων

Το σύστημα Saphygate G ανιχνεύει πηγές ραδιενέργειας στα φορτία των σκραπ μετάλλων.

Τεμαχιστής TR

Οικιακά - Βιομηχανικά - Εμπορικά απορρίμματα - Πλαστικό - Χαρτί

Η αξιόπιστη σειρά TR έχει σχεδιαστεί ειδικά για επανατεμαχισμό υλικών και αποτελείται απο 3 μοντέλα

Τεμαχιστής XR

Αστικά - Βιομηχανικά - Εμπορικά Απόβλητα - Ξύλο - Πλαστικό

Η σειρά XR αποτελείται απο 4 μοντέλα τεμαχιστών με αποδοτικότητα που κυμένεται απο 10 έως 70 τόνους ανά ώρα 

Οργανικά απόβλητα - Απορρίμματα

Ο τεμαχιστής S40 είναι ειδικά κατασκευασμένος για οργανικά απόβλητα προσφέροντας υψηλή παραγωγικότητα.

Φορητός Τεμαχιστής XR3000

Βιομηχανικά απόβλητα-Οικιακά απόβλητα-Ξύλο-Πλαστικό

Η νέα φορητή σειρά XR3000 είναι αποτελείται απο 2 μοντέλα. Η παραγωφικότητα τους,ανάλογα με το υλικό,μπορεί να φτάσει τους 70 τόνους ανα ώρα.

Μπαταρίες αυτοκινήτων

Παλετοκιβώτια αποθήκευσης μπαταριών

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΒΕΝΖΙΝΗ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμων 

Καταλύτες-Καλώδια

Τα ψαλίδια αξιοποιούνται σε πολλές βιομηχανικές εφαρμογές. Διατίθενται σε ευρεία γκάμα μοντέλων, διαστάσεων και δυνατοτήτων.

Καλώδια

Ο νέος θρυμματιστής Sincro Mill προσφέρει μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποφεύγει τον αρχικό διαχωρισμό των καλωδίων.

Μέταλλα-Υποθαλάσσιες εργασίες

Η σειρά ψαλιδιών HUS Titanium αξιοποιείται στις υποθαλάσσιες εργασίες . Απαρτίζεται από α μοντέλα με δύναμη κοπής από 1.26 έως 1.698 τόνους.

Μοτέρ

Ο σπαστήρας EMW παρέχει ταχύτατη και αποδοτική εργασία ενώ,  μπορεί να επεξεργαστεί έως και 25 μοτέρ ανα ώρα.

Φιλτρα ελαίων

Πρέσα φίλτρου ελαίου χαμηλού κόστους με δυνατότητα συμπίεσης υλικού σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Μέγιστη δύναμη συμπίεσης 10 τόνοι.

Καλώδια

Ο αποφλοιωτής Euro strip 10000 έχει δυνατότητα αποφλοίωσης καλωδίων διαμέτρου απο 10έως 150mm ενώ, η παραγωγικότητά τους ανέρχεται σε 32 m/min

Καλώδια

Ο αποφλοιωτής Euro strip 5000 έχει δυνατότητα αποφλοίωσης καλωδίων διαμέτρου απο 6 έως 101mm ενώ, η παραγωγικότητά τους ανέρχεται σε 42 m/min.

Καλώδια

Ο αποφλοιωτής Euro strip 3000 έχει δυνατότητα αποφλοίωσης καλωδίων διαμέτρου απο 3έως 38mm ενώ, η παραγωγικότητά τους ανέρχεται σε 27,5 m/min

Καλώδια

Ο αποφλοιωτής Euro strip 1000 έχει δυνατότητα αποφλοίωσης καλωδίων διαμέτρου απο 1,5 έως 25mm ενώ, η παραγωγικότητά τους ανέρχεται σε 15 m/min

Καλώδια

Ο αποφλοιωτής CS 500 έχει δυνατότητα αποφλοίωσης καλωδίων διαμέτρου απο 1έως 60mm ενώ, η παραγωγικότητά τους ανέρχεται σε 18 m/min

Μηχανές αυτοκινήτων

Τα ψαλίδια SAS αξιοποιούνται για την γρήγορη και εύκολη αφαίρεση όλων των στοιχείων της μηχανής ενός οχήματος. Μπορούν να τοποθετηθούν σε εκσκαφείς απο16-30 τόνους.

Μέταλλα - Καταλύτες

Οι φασματογράφοι της σειράς Χ-ΜΕΤ 8000 προσφέρουν ακριβείς και ταχύτατες μετρήσεις για μεγάλο εύρος κραμάτων. Λειτουργούν με τη χρήση τεχνολογίας ακτίνων X.

Χαρτί-πλαστικό-απορρίμματα

Τα εγκατεστημένα press container είναι απαραίτητα για την συμπίεση μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων και ο αποθηκευτικός τους χώρις κυμαίνεται απο 15-34m3.

Συμπιεστής απορριμμάτων-Press container

Super-market, αποθήκες, βιομηχανία κτλ

Τα press container της συγκεκριμένης σειράς μπορούν να αποθηκεύσουν απο 7-25mαπορριμμάτων.

Μέταλλα-ΟΤΚΖ

Τα πρεσοψάλιδα RR μπορούν τα επεξεργάζονται υλικό απο 3.000-3.300τόνους/μήνα.

Πρέσα Οριζόντια SLK

Χαρτί-Πλαστικό

Οριζόντιες πρέσες υψηλής απόδοσης με αυτόματο δέσιμο και δύναμη συμπίεσης από 300-800 t.

Τεμαχιστής LR630

Ξύλο

Ο πιό εμπορικός απο την σειρά των τεμαχιστών για επεξεργασία ξύλου. Απευθύνεται σε μονάδες με ανάγκες απο 1-2cpm.

Τεμαχιστής LR700

Ξύλο

Ο LR 700 είναι τεμαχιστής με μεγάλο εύρος εφαρμογών. Μπορεί να ανταποκριθεί στην επεξεργασία κορομών δένδρων, νοβοπάν, MDF κτλ. 

Τεμαχιστές LR 1000/1400

Ξύλο

Οι τεμαχιστές LR 1000/1400 χαρακτηρίζονται απο την αξιοπιστία και την υψηλή τους παραγωγικότητα. Έχουν πολλές εφαρμογές σε διάφορα είδη ξύλου όπως κορμο;yw, MDF, παλέτες κτλ

Σύστημα επεξεργασίας καταλυτών Cat Shack

Καταλύτες οχημάτων

Το σύστημα cat shack έχει κατασκευαστεί για να απορροφά την σκόνη που υπάρχει στο εσωτερικό των καταλυτών.

Σύστημα επεξεργασίας καταλυτών Cat Guillotine

Καταλύτες οχημάτων

Προσφέρει ασφαλέστερο και παραγωγικότερο τρόπο ανάκτησης του πολύτιμου περιεχομένου των καταλυτών.

Σύστημα επεξεργασίας καταλυτών Cat Comrade

Καταλύτες οχημάτων

Μονάδα που βοηθά στην αφαίρεση του πολύτιμου περιεχομένου των καταλυτών ταχύτατα και αποτελεσματικά.

Μέταλλα

Ο φασματογράφος Vulcan είναι ο ταχύτερος αναλυτής μετάλλων της αγοράς. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία με laser και αποτελεί το πιο προηγμένο τεχνολογικά μοντέλο της αγοράς.

Διαχωριστής Eddy Current SFME-29

Μέταλλα

Οι διαχωριστές Eddy Current SFME-29 διασφαλίζουν την αφαίρεση μη σιδηρούχων μετάλλων απο τα απόβλητα. Διατίθενται σε 12 διαφορετικά μοντέλα με πλάτος ταινίας απο 300-1.400mm. 

Ηλεκτρομαγνητικός διαχωριστής SF1-RCP

Σιδηρούχα Μέταλλα

Τοποθετούνται άνωθεν των μεταφορικών ταινιών, αξιοποιούνται για την αφαίρεση των σιδηρούχων μετάλλων ενώ λειτουργούν με την μέθοδο αυτόματου καθαρισμού.

Ηλεκτρομαγνητικό τύμπανο SFP-S

Σιδηρούχα Μέταλλα

Τα ανεξάρτητα ηλεκτρομαγνητικά τύμπανα SFP-S τοποθετούνται σε απόσταση απο την κεφαλή της μεταφορικής ταινίας και χρησιμεύουν σε μεγάλες ποσότητες. 

Ηλεκτρομαγνητικό τύμπανο SFP-TP

Σιδηρούχα Μέταλλα

Τα ηλεκτρομαγνητικά τύμπανα SFP-TP τοποθετούνται στις κεφαλές των ταινιών μεταφοράς και αξιοποιούνται για την αφαίρεση σιδηρούχων μετάλλων.

Τεμαχιστής S25

Ρινίσματα - Κουτάκια - Ξύλο - Πλαστικό

Ο τεμαχιστής S25 είναι ιδανικός για την μείωση όγκου διαφόρων υλικών, η οποία μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 90%.

Αρπάγες MD

Υλικά κατεδάφισης

Οι αρπάγες MD έχουν κατασκευαστεί για την διαχείριση και το κοσκίνισμα υλικών κατεδάφισης. Παρέχονται σε πολλά μεγέθη και με διαφορετικούς σιαγώνες ανάλογα την μορφή εργασίας.

Αυτόματο μηχάνημα αφαίρεσης ελαστικών

Τροχοί αυτοκινήτου

Παρουσιάζει την μεγαλύτερη αντοχή από τα μηχανήματα της κατηγορίας του ενώ, διαθέτει υδραυλικό κύλινδρο με έμβολο πίεσης 60mm, ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε πολύ δύσκολες εργασίες.

Μεταφορική ταινία ΝΤ

Καλώδια - Μέταλλα - Πλαστικό

Ιδανικό για την μεταφορά υλικών.

Καλώδια - Πλαστικά - Ξύλο

Καλώδια - Πλαστικά - Ξύλο

Ξεμονταριστής ελαστικών

Ελαστικά αυτοκινήτου

Έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί ζάντες μέχρι 610mm.  Προσφέρει ποιοτική εργασία,ταχύτητα και γρήγορη εναλλαγή κατευθύνσεων.

Τεμαχιστές RS (βιομηχανική σειρά)

Πλαστικά - Συσκευές - Μέταλλα - Ελαστικά

Οι τεμαχιστές RS μπορούν να αξιοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η αξιοπίστια τους και η αντοχή τους τους καθιστά ιδανικούς για συνεχή λειτουργία.

Ηλεκτρομαγνήτες EMG

Σιδηρούχα μέταλλα

Οι ηλεκτρομαγνήτες της LGR αξιοποιούνται στη μεταφορά σιδηρούχων μετάλλων και χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή. Παράγονται σε 8 διαφορετικά μοντέλα ισχύος από 3,2 έως 15 kW. 

Ψαλίδια HD

Μέρη αυτοκινήτου - Προφίλ αλουμινίου

Η νέα γενιά ψαλιδιών είναι γρηγορότερη και ισχυρότερη από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα του ίδιου μεγέθους. Το χαρακτηρίζει ο αυτόματος σφιγκτήρας και το μεγάλου μήκους μαχαίρι του.  

Ψαλίδια Alligator

Μέρη αυτοκινήτου - Καλώδια

Η σειρά ψαλιδιών Alligator είναι η πιο δημοφιλής στην αγορά και μία από τις παλαιότερες στο χώρο. Η σειρά απαρτίζεται από 4 μοντέλα με δύναμη κοπής που κυμαίνεται από 25 έως 90 tn. 

Υδραυλικοί μαγνήτες HMG

Σιδηρούχα μέταλλα

Οι υδραυλικοί μαγνήτες της σειράς HMG αξιοποιούνται στη μεταφορά σιδηρούχων μετάλλων και χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή. Διατίθενται σε 4 διαφορετικά μοντέλα ισχύος από 4,5 έως 7 kW.