ΣΚΡΑΠ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Παρέχουμε μηχανήματα ανακύκλωσης, καθώς και συστήματα που καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα διαχείρισης και επεξεργασίας του σκραπ μετάλλων: συλλογή, προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση, διαλογή και επεξεργασία. Ο εξοπλισμός μας καλύπτει ένα εύρος παραγωγικότητας ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε μονάδας. Τα μηχανήματα απευθύνονται σε μονάδες επεξεργασίας σκραπ μετάλλων, διαλυτήρια οχημάτων, ΚΔΑΥ και μεγάλες βιομηχανικές μονάδες.

Ψαλίδι κροκόδειλος

Ψαλίδι κροκόδειλος HSS

Μέταλλα - Αποξηλώσεις κτιρίων

Η σειρά ψαλιδιών HSS Titanium αξιοποιείται στην κοπή σκραπ και στην αποξήλωση βιομηχανικών μονάδων. Απαρτίζεται από 10 μοντέλα με δύναμη κοπής από 262 έως 1.698 τόνους.

Ψαλίδια Global

Μέρη αυτοκινήτου - Προφιλ αλουμινίου

Τα ψαλίδια της σειράς Global είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά με σκοπό να αντέξουν σε βάθος χρόνου. Η σειρά απαρτιζεται από τρία μοντέλα με δύναμη κοπής από 90-120 τόνους.

Σκυρόδεμα

Τα ψαλίδια της σειράς HRP  μπορούν να αξιοποηθούν στη θραύση σκυροδέματος. Ιδανικά για εργασίες σε ύψος. Η δύναμη κοπής τους κυμαίνεται από 836 έως 1.508 τόνους.

Θραυστήρες σκυροδέματος HCP

Σκυρόδεμα

Τα ψαλίδια της σειράς HCP αξιοποιούνται στη θραύση σκυροδέματος. Ιδανικά για εργασίες στο έδαφος. Η δύναμη κοπής τους κυμαίνεται από 611 έως 1.278 τόνους. 

Υδραυλικό ψαλίδι ICU 05 A 30

Καταλύτες - Καλώδια

Τα ψαλίδια αξιοποιούνται από διαλυτήρια οχημάτων για την κοπή και αφαίρεση του καταλύτη. Διατίθενται σε ευρεία γκάμα μοντέλων και διαστάσεων.

Ψαλίδι κροκόδειλος HPS

Δεξαμενές - Μεταλλικές πλάκες

Τα ψαλίδια της σειράς HPS είναι ιδανικά για τη κοπή μεγάλων μεταλλικών επίπεδων επιφανειών. Η σειρά αποτελείται από 2 διαφορετικά μοντέλα με δύναμη κοπής 505 και 725 τόνους αντίστοιχα. 

Μέταλλα-Υποθαλάσσιες εργασίες

Η σειρά ψαλιδιών HUS Titanium αξιοποιείται στις υποθαλάσσιες εργασίες . Απαρτίζεται από α μοντέλα με δύναμη κοπής από 1.26 έως 1.698 τόνους.

Ψαλίδια Alligator

Μέρη αυτοκινήτου - Καλώδια

Η σειρά ψαλιδιών Alligator είναι η πιο δημοφιλής στην αγορά και μία από τις παλαιότερες στο χώρο. Η σειρά απαρτίζεται από 4 μοντέλα με δύναμη κοπής που κυμαίνεται από 25 έως 90 tn. 

Ψαλίδια HD

Μέρη αυτοκινήτου - Προφίλ αλουμινίου

Η νέα γενιά ψαλιδιών είναι γρηγορότερη και ισχυρότερη από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα του ίδιου μεγέθους. Το χαρακτηρίζει ο αυτόματος σφιγκτήρας και το μεγάλου μήκους μαχαίρι του.  

Μηχανές αυτοκινήτων

Τα ψαλίδια SAS αξιοποιούνται για την γρήγορη και εύκολη αφαίρεση όλων των στοιχείων της μηχανής ενός οχήματος. Μπορούν να τοποθετηθούν σε εκσκαφείς απο16-30 τόνους.