ΚΑΛΩΔΙΑ

Διαθέτουμε μεμωνομένο εξοπλισμό και γραμμές παραγωγής που μπορούν να καλύψουν ολοκληρωμένα τη διαχείριση και επεξεργασία των αποβλήτων καλωδίων. Οι θρυμματιστές, τεμαχιστές και αποφλοιωτές μας καλύπτουν ολόκληρο το εύρος διαστάσεων και ποιότητας καλωδίων: οικιακά καλώδια, καλώδια αυτοκινήτων, καλώδια με ενίσχυση, ACSR, υπόγεια καλώδια. Ο εξοπλισμός σε αυτή την κατηγορία απευθύνεται σε μονάδες επεξεργασίας σκραπ μετάλλων, διαλυτήρια οχημάτων, βιομηχανικές μονάδες με σημαντική παραγωγή σε απόβλητα καλώδια.

Θρυμματιστές καλωδίων

Καλώδια

Η πρώτη σε πωλήσεις σειρά θρυμματιστών στον κόσμο. Επεξεργάζεται καλώδια χαλκού και αλουμινίου και διατίθεται σε 4 μοντέλα παραγωγικότητας από 50 έως 400kg/h. 

 

Καλώδια

H σειρά WIRE απευθύνεται σε μονάδες ανακύκλωσης καλωδίων χαλκού και αλουμινίου με σημαντικές ανάγκες παραγωγής. Διατίθεται σε δύο μοντέλα με δυνατότητα επεξεργασίας από 350 έως 700 kg/h.

Καλώδια - Ψυγεία αυτοκινήτου

Η σειρά WIRE PRO απευθύνεται σε μονάδες με εξαιρετικές ανάγκες επεξεργασίας. Διατίθεται σε τρία μοντέλα με ισχύ από 30 έως 100 kW για την επεξεργασία καλωδίων και ψυγείων αυτοκινήτων.

Καλώδια

Ο νέος θρυμματιστής Sincro Mill προσφέρει μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποφεύγει τον αρχικό διαχωρισμό των καλωδίων.