ΚΑΛΩΔΙΑ

Διαθέτουμε μεμωνομένο εξοπλισμό και γραμμές παραγωγής που μπορούν να καλύψουν ολοκληρωμένα τη διαχείριση και επεξεργασία των αποβλήτων καλωδίων. Οι θρυμματιστές, τεμαχιστές και αποφλοιωτές μας καλύπτουν ολόκληρο το εύρος διαστάσεων και ποιότητας καλωδίων: οικιακά καλώδια, καλώδια αυτοκινήτων, καλώδια με ενίσχυση, ACSR, υπόγεια καλώδια. Ο εξοπλισμός σε αυτή την κατηγορία απευθύνεται σε μονάδες επεξεργασίας σκραπ μετάλλων, διαλυτήρια οχημάτων, βιομηχανικές μονάδες με σημαντική παραγωγή σε απόβλητα καλώδια.

Ψαλίδια Κροκόδειλοι καλωδίων

Ψαλίδια Global

Μέρη αυτοκινήτου - Προφιλ αλουμινίου

Τα ψαλίδια της σειράς Global είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά με σκοπό να αντέξουν σε βάθος χρόνου. Η σειρά απαρτιζεται από τρία μοντέλα με δύναμη κοπής από 90-120 τόνους.

Υδραυλικό ψαλίδι ICU 05 A 30

Καταλύτες - Καλώδια

Τα ψαλίδια αξιοποιούνται από διαλυτήρια οχημάτων για την κοπή και αφαίρεση του καταλύτη. Διατίθενται σε ευρεία γκάμα μοντέλων και διαστάσεων.

Ψαλίδια HD

Μέρη αυτοκινήτου - Προφίλ αλουμινίου

Η νέα γενιά ψαλιδιών είναι γρηγορότερη και ισχυρότερη από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα του ίδιου μεγέθους. Το χαρακτηρίζει ο αυτόματος σφιγκτήρας και το μεγάλου μήκους μαχαίρι του.  

Μέταλλα-Υποθαλάσσιες εργασίες

Η σειρά ψαλιδιών HUS Titanium αξιοποιείται στις υποθαλάσσιες εργασίες . Απαρτίζεται από α μοντέλα με δύναμη κοπής από 1.26 έως 1.698 τόνους.

Ψαλίδια Alligator

Μέρη αυτοκινήτου - Καλώδια

Η σειρά ψαλιδιών Alligator είναι η πιο δημοφιλής στην αγορά και μία από τις παλαιότερες στο χώρο. Η σειρά απαρτίζεται από 4 μοντέλα με δύναμη κοπής που κυμαίνεται από 25 έως 90 tn.