ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εμείς στην Meteco, με περισσότερα από 30 έτη παρουσίας στον κλάδο της ανακύκλωσης, έχουμε ενσωματώσει την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στη διανομή μηχανημάτων και συστημάτων ανακύκλωσης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξοπλισμό και συμβουλές που ενορχηστρώνουν αποδοτικά την αλυσίδα ανακύκλωσης των αποβλήτων.

Σε συνεργασία με κατασκευαστικούς οίκους εξοπλισμού ανακύκλωσης από την ευρωπαϊκή και αμερικάνικη αγορά αντιπροσωπεύουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε μηχανήματα και συστήματα επεξεργασίας αποβλήτων καλύπτοντας ένα εύρος υλικών και τομέων.

Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται στη διανομή των μηχανημάτων αλλά εκτείνονται:

  • • στην επενδυτική συμβουλευτική,
  • • την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με το κλειδί στο χέρι,
  • • την υποστήριξη πριν και μετά την πώληση,
  • • στον βέλτιστο σχεδιασμό της παραγωγικής διαδικασίας.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι συνεργάτες μας αποτελούν εγκαθιδρυμένους κατασκευαστικούς οίκους μηχανημάτων ανακύκλωσης με εξαιρετική φήμη στην αγορά και βαθιά εμπειρία. Απότερος σκοπός μας είναι η  έγχυση τεχνογνωσίας και η εξυπηρέτηση των πελατών μας σε μακρόχρονη βάση. 

Guidetti

Η ιταλική Gudietti Srl αποτελεί ηγετική δύναμη στα μηχανήματα επεξεργασίας αποβλήτων καλωδίων. Η εταιρία βρίσκεται στην αγορά από τη δεκαετία του 80’ ενώ, σήμερα, διαθέτει μία γκάμα περισσότερων από 50 διαφορετικών μοντέλων.

Roter Recycling

Η εταιρία Roter Recycling κατασκευάζει πρέσες και πρεσοψάλιδα για την επεξεργασία μετάλλων και αυτοκινήτων. Με βάση την πολυετή εμπειρία, τον άριστο σχεδιασμό και την ποιοτική κατασκευή μηχανημάτων, η Roter Recycling συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές στην Ευρώπη.

Untha

Η αυστριακή Untha ιδρύθηκε το 1970 και σήμερα διαθέτει σε λειτουργία περισσότερους από 9.000 τεμαχιστές σε ολόκληρο το κόσμο. Τα προιόντα χαρακτηρίζονται από τεχνολογική υπεροχή και αξιοπιστία. Διαθέτοντας εσωτερικό Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης είναι σε θέση να παρέχει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

Holmatro

Η εταιρία Holmatro αντιπροσωπεύει την άριστη απόδοση, την καινοτομία και την ποιότητα. Για να επιτευχθούν αυτά τα παραπάνω χαρακτηριστικά όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην έδρα της εταιρίας. Οι τεχνολογικά πρωτοποριακές εγκαταστάσεις της Holmatro στεγάζονται στην Ολλανδία και στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν παραρτήματα στην Αγγλία, την Πολωνία και την Κίνα. Το μεγάλο εύρος των αντιπροσώπων της, βοηθά στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της παγκοσμίως.

Vortex

Η αμερικάνικη Vortex σχεδιάζει και παράγει εξοπλισμό απορρύπανσης για τη βιομηχανία ανακύκλωσης αυτοκινήτων. Η Vortex διαθέτει μονάδες παραγωγής στο Colorado των ΗΠΑ και στο Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας.

PEL Waste Reduction Equipment

Η εταιρία PEL Waste Reduction Equipment είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σπαστήρων γυάλινων μπουκαλιών παγκοσμίως. Η PEL είναι γνωστή για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την εύκολη χρήση των μηχανημάτων της ενώ στο πελατολόγιο της υπάρχουν εταιρίες όπως η McDonald’s, Hilton Hotels, DIAGEO κτλ.

BOMAC Industries

Η εταιρία BOMAC Industries αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων ανακύκλωσης πλαστικών, χάρτινων και ξύλινων υλικών παγκοσμίως. Έχοντας 60 χρόνια εμπειρίας, η εταιρία BOMAC, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρει ποιοτικές και ευέλικτες λύσεις.

CO.MA.FER. Macchine

Η εταιρία Co.Ma.Fer. ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής μηχανημάτων συμπίεσης και δημιουργίας μπρικέτας. Η εταιρία έχει πουλήσει πάνω από 18.000 μηχανήματα όλα αυτά τα χρόνια και έχει μετατραπεί σε ηγέτη της αγοράς. Στόχος της Co.ma.fer. είναι να προσφέρει στους πελάτες της, συνεχή τεχνολογική βελτίωση και ανθεκτικά εξαρτήματα, έχοντας πάντοτε ως βάση την σχέση ποιότητας-τιμής.

Saphymo

Η Saphymo είναι πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων για εξοπλισμό πυρηνικών οργάνων καθώς και συστημάτων ανίχνευσης ραδιενέργειας σε βιομηχανικές μονάδες. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η παροχή υπηρεσιών πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ομάδα της Saphymo Group.

GIDA

Η εταιρία GIDA υφίσταται στον χώρο σχεδιασμού και κατασκευής μαγνητών για 25 χρόνια. Για την διασφάλιση της ποιότητας όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται στην έδρα της, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μηχανήματα CAD/CAM. Η GIDA έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με την πλειοψηφία των κατασκευαστών εγκαταστάσεων διαχείρισης και επεξεργασίας υλικών καθώς και με τις χαλυβουργίες.

Meulenbroek

Η ολλανδική εταιρία Meulenbroek προσφέρει ποικιλία προτάσεων στη αποθήκευση απορριμμάτων, στοχεύοντας στην μείωση όγκου και την ασφάλεια και προστασία του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Dixi

Η Γερμανική εταιρία DIXI κατασκευάζει κάθετες και οριζόντιες πρέσες χάρτου. Προσφέρει ποιότητα και μεγάλο εύρος τελικού αποτελέσματος. Τα μηχανήματά της μπορούν να εξυπηρετήσουν από μεγάλες εταιρίες με σημαντικές ανάγκες μέχρι και χώρους μικρότερων απαιτήσεων.

Oxford Instruments

H Oxford Instruments αποτελεί πρωτοπόρο εταιρία στην παροχή συστημάτων και εργαλείων προηγμένης τεχνολογίας για τον τομέα της έρευνας και της βιομηχανίας. Η εταιρία εδρεύει στην Μεγάλη Βρετανία και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου με κεφαλαιοποίηση στο $ 1,2 δισεκατομμύρια.

Felemamg

Η Felemamg είναι μια Ισπανική εταιρία με 40 έτη εμπειρίας. Προσφέρει λύσεις που αφορούν τους μαγνήτες για την μεταφορά, την διαχείριση, τον διαχωρισμό, την περισυλλογή, τον καθαρισμό και γενικότερα την ανακύκλωση υλικών.

McIntyre

Η McIntyre εδρεύει στην Αγγλία και έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων ανακύκλωσης. Αρχικά κατασκευάζοντας τα πασίγνωστα ψαλίδια της, η McIntyre σήμερα επέτυχε να θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές μηχανημάτων.

VTN Europe

Η Ιταλική εταιρία VTN Europe ιδρύθηκε το 1973 και κατασκευάζει εφαρμογές επί γερανών για τη διαχείριση υλικών στις βιομηχανίες ανακύκλωσης και την αποξήλωση και κατεδάφιση βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Marchesi Gru

Η ιταλική εταιρία Marchesi Gru δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής γερανών από το 1968. Οι γερανοί της Marchesi αποκλειστικά γερανούς για τις βιομηχανίες ανακύκλωσης και ξυλείας.

 

Guidetti S.r.l.
Roter Recycling logo
UNTHA logo - METECO TECH Partners
Vortex logo
PEL Waste Reduction Equipment
BOMAC Industries
McIntyre