Παρουσίαση νέου τεμαχιστή απορριμμάτων από την εταιρία Untha shredding technology

Οι επισκέπτες της έκθεσης RWM που θα λάβει χώρα στις 14-16 Σεπτεμβρίου στο Birmingham της Αγγλίας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον καινούργιο τεμαχιστή ανακύκλωσης απορριμμάτων. Ο τεμαχιστής XR βοηθά στην εναλλακτική παραγωγή καυσίμων.

Σύμφωνα με την εταιρία Untha, ο τεμαχιστής XR, είναι ο πρώτος που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στις νέες εγκαταστάσεις της στο Kuchl της Αυστρίας. Η εταιρία υποστηρίζει ότι ο XR είναι μοναδικός στο να αυξάνει το κέρδος και ταυτόχρονα να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 50% χάρη στην τεχνολογία της Eco Drive. Τέλος, η Untha είναι βέβαιη πως η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τον χειριστή να εξοικονομήσει μέχρι και € 625.000,00 κατανάλωσης ρεύματος μέσα σε μια πενταετία.

Ο τεμαχιστής XR είναι από τους πιο ευέλικτους στην αγορά, αγγίζοντας παραγωγικότητες κοντά στους 80 τόνους ανά ώρα. Προσφέρει δύο διαφορετικά είδη κοπής τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και αποφέρουν ένα ομοιογενές υλικό με τελικές διαστάσεις των 50 mm με μόλις ένα πέρασμα.

Κατά την διάρκεια της εκθέσεως θα γίνει επίσης και η επίδειξη του τεμαχιστή RS40 με τέσσερις άξονες κοπής και ταινία μεταφοράς, δίνοντας την δυνατότητα στους συνεργάτες της να γνωρίσουν τον πιο φημισμένο τεμαχιστή της Untha. Ο συγκεκριμένος τεμαχιστής είναι αποδοτικός και έχει πλειάδα εφαρμογών όπως: Α.Η.Η.Ε., χαρτί, υλικά συσκευασίας, οργανικά απόβλητα, καλώδια, υφάσματα κλπ.